Acasa.ro ii premiaza pe cei care trimit cele mai multe felicitari de sarbatori

BUCURESTI - 17 decembrie 2012

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Turism, Internet

Portalul Acasa.ro organizeaza in perioada 13 decembrie 2012-14 ianuarie 2013 concursul "Trimite cele mai multe felicitari si castiga unul dintre cele 3 premii", unde participantii au sansa sa castige vouchere de cumparaturi de 1.500 lei sau o vacanta in statiunea Albena din Bulgaria.

Acasa.ro ii premiaza pe cei care trimit cele mai multe felicitari de sarbatori

Vizitatorii Acasa.ro sunt invitati sa trimita cat mai multe felicitari personalizate de sarbatori celor dragi, in mod gratuit. Astfel ei au sansa de a castiga unul dintre cele trei premii puse la bataie in concurs.

Castiga o vacanta pentru doua persoane in Bulgaria

Utilizatorii care trimit cele mai multe felicitari de sarbatori vor intra in posesia unor premii cu adevarat consistente. Astfel, castigatorii pot primi un voucher de cumparaturi in valoare de 1.500 de lei, la alegere, din magazinul online www.clickshop.ro, premiu oferit de Romtelecom sau un voucher de cumparaturi de 1.350 lei pe catena.ro. Premiul cel mare consta intr-o vacanta pentru doua persoane (+ 1 sau 2 copii cu varsta 2-12 ani) Ultra All Inclusive de 7 nopti la Hotelul Kaliakra Superior 4* din Albena (Bulgaria), acordata de Altours. Vacanta este programata in perioada 13.05 - 20.05.2013.

Ce trebuie sa faci ca sa participi la concurs

Pentru a participa la concurs, utilizatorii trebuie sa trimita felicitari prietenilor, familiei, colegilor si cunoscutilor. Ei au de ales intre mai multe variante de felicitari specifice perioadei sarbatorilor, care pot fi accesate in pagina speciala dedicata concursului: www.acasa.ro/felicitarideiarna. Dupa alegerea felicitarilor, utilizatorii trebuie sa completeze datele de trimitere in box-urile aferente. Cei care vor trimite cele mai multe felicitari personalizate vor fi desemnati la finalul concursului drept castigatori.

Cum vor fi desemnati castigatorii concursului

Castigatorii concursului (3 la numar) vor fi persoanele care vor trimite cele mai multe felicitari personalizate cu sigla unuia dintre cei 3 sponsori. Acestia vor fi desemnati in data de 14 ianuarie 2013. La concurs poate participa orice persoana cu varsta de peste 18 ani, cu domiciliul in Romania, cu exceptia angajatilor, organizatorilor concursului si a rudelor acestora pana la gradul IV. In caz de egalitate, va fi desemnata castigatoare persoana care s-a inscris prima in concurs. Participantii care vor folosi adrese invalide, vor fi descalificati din joc. Persoanele desemnate castigatoare vor fi anuntate de premiu prin telefon si e-mail, iar raspunsul de confirmare este asteptat in decurs de 4 zile. In cazul in care persoanele castigatoare nu pot fi contactate, isi pierd orice drept asupra premiului castigat. Regulamentul concursului este disponibil in mod gratuit la adresa www.acasa.ro/felicitarideiarna. Detalii despre concurs se pot obtine pe adresa de e-mail: mihaela.zaharia@machteamsoft.ro sau la numarul de telefon 021.209.56.15 .

Despre Acasa.ro

Acasa.ro este in prezent unul dintre cele mai vizitate portaluri din Romania cu peste 2.000.000 de vizitatori lunar si peste 300.000 membri activi. Portalul are o structura complexa cu 33 de sectiuni si trimite lunar 22 newslettere la peste 150.000 de abonati. Conform informatiilor trafic.ro, portalul detine acum locul 21 in clasamentul general al site-urilor romanesti si locul 1 la sectiunea Lifestyle.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/acasa-media/acasa-ro-ii-premiaza-pe-cei-care-trimit-cele-mai-multe-felicitari-de-sarbatori